Medlemsinformation Januari

Medlemsinformation januari 2021

  • Tak- och balkongrenoveringarna på Djäknegatan 1 kör igång den 18 januari. Arbetet påbörjas med uppförande av en byggnadsställning vilket beräknas ta ca 3 veckor. Sedan påbörjas arbetet med balkonger och tak. Det kommer att vara samma entreprenör (Johns Fasad & Bygg) som gjorde renoveringen av Djäknegatan 3. Mer information kommer från Johns inom kort.
  • Övergången till HSB för ekonomisk förvaltning är nu klar och alla boende ska ha fått sina nya avier från HSB. I samma utskick från HSB ska det finnas information om hur man kommer igång med autogiro samt e-faktura. Om du har några funderingar kring detta är det bara att ringa till HSB på 031-776 84 00.
  • Styrelsen har godkänt en offert på målning av trapphusen på Djäknegatan 3. Om målningen faller väl ut kommer även trapphusen på Djäknegatan 1 samt Hagåkersgatan 7-9 att målas om. De nya färgerna i trapphusen kommer att vara vit och grå. Det är inte bestämt än när arbetet kommer att köra igång.
  • Just nu är det 3 personer i kö till garage, 3 personer i kö till parkeringsplats och 0 i kö till MC-garage.

Vill du komma i kontakt med styrelsen går det bra att mejla till styrelsen@bbim.se eller lägga ett meddelande i styrelsens brevlåda på Hagåkersgatan 7A.