Medlemsinformation oktober 2020

  • Tak- och balkongrenoveringarna på Djäknegatan 3 fortskrider fortfarande enligt tidsplanen. Vi har dock haft två incidenter där det regnat in, det första var på vinden och flera vindsförråd blev utsatta för vatten men detta håller på att åtgärdas nu med fläktar som torkar upp. Entreprenören har kontaktat alla förrådsinnehavare. Det andra var att det läckt in vatten genom ett fönster till en vindslägenhet, som tur var rörde det sig om väldigt lite vatten.
  • Styrelsen håller på att gå igenom planer för när tak- och balkongrenovering av Djäknegatan 1 ska utföras. Det kan bli aktuellt 2021 eller 2022, inget beslut har tagits än då det är flera aspekter som ska vägas in som t.ex. föreningens ekonomi samtidigt som balkongerna på Djäknegatan 1 är i väldigt dåligt skick.
  • Det blir ingen vanlig fixardag nu i höst, istället blir det en annan variant. Se separat anslag från Trädgårdsgruppen. En container är dock beställd till den 23 oktober som kommer finnas tillgänglig för alla medlemmar/hyresgäster att slänga skräp i.
  • Just nu är det 1 person i kö till garage, 2 personer i kö till parkeringsplats och 0 i kö till MC-garage.