Medlemsinformation december 2019

Den 2 december hade styrelsen möte, här är några av punkterna som togs upp på mötet:

  • Styrelsen vill påminna om att fortlöpande parkering utanför garagen inte är tillåten. Nu i vintertid blir det särskilt bekymmersamt då eventuell snöröjning inte går att göra när bilar står i vägen.
  • Arbetet med att byta ut de felaktiga kulturglasen på Hagåkersgatan 9A-9B är snart avklarat.
  • Källardörren i trapphuset på Hagåkersgatan 7B ska repareras.
  • Just nu är det 5 i kö till garage, 1 i kö till parkering och ingen i kö till MC-garage.
  • Vattenläckaget på garagelängan på Hagåkersgatan har undersökts av hantverkare, det är inte så allvarligt som man först trodde men taket behöver ändå bytas. Arbetet kommer beställas efter årsskiftet.
  • En arborist har varit och undersökt föreningen alla träd. Flertalet träd kommer att beskäras samt att oxelträdet vid porten på Hagåkersgatan 9A kommer tas ned. Arbetet kommer att utföras under tidig vår.

Styrelsen önskar alla boende en god jul och gott nytt år! 😊