Medlemsinformation juni 2019

Den 10 juni hade styrelsen möte, här är några av punkterna som togs upp på mötet:

  • Avgiften kommer höjas med 5% från och med oktober 2019 (gäller ej hyresrätter). Anledningen till höjningen är kommande renoveringskostnader för bl.a. balkonger på Djäknegatan 1-3 samt byte av tak på både Djäkne- och Hagåkersgatan.
  • En uppdaterad underhållsplan är på gång.
  • Inför årets grillsäsong vill styrelsen påminna om att grilla med kolgrill inte är tillåtet på balkongen. Grillar du med t ex elgrill på balkongen ska du först stämma av med dina närmaste grannar så de inte störs av röken. Är du osäker på vad som gäller, läs föreningens trivsel- och ordningsregler.
  • Just nu är det sex personer i kö till garage och en i kö till parkering.

Styrelsen önskar alla de boende en trevlig sommar. 😊